Szabó Gabriella elmondta, hogy mentőhelikopter szállította intézményükbe a nőt, akinek szívtájékon egy, hasfalán három, karjain több vágott és szúrt seb volt. A műtét után az intenzív osztályon ápolták, de már átszállították a sebészeti osztályra, túl van az életveszélyen. Felépülésének időtartamáról, illetve további műtétek szükségességéről az orvosigazgató-helyettes egyelőre nem tudott nyilatkozni.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán közölte az MTI-vel, hogy a Fejér megyei Csákváron egy 55 éves férfi késsel életveszélyesen megsebesítette feleségét. Az eset a házaspár otthonában történt: a férfi behívta a szobába feleségét, majd többször megszúrta. A feleség édesanyja, hallva lánya sikoltozását, kimenekült a házból, és a szomszédoktól kért segítséget. Az elkövetőt a szomszédok fogták le és vezették ki az udvarra, onnan a férfi ismeretlen helyre távozott.

Holttestét szerda délután Gánt területén, egy hétvégi házas övezetben találták meg a bicskei rendőrök. A férfi öngyilkos lett.