Bitvilág

Már könyvtárban is utazik az Amazon

Tóth Lívia

2011. november 04., péntek 10:19
Az Amazontól most már kölcsönözni is lehet. Az e-bookokkal foglalkozó cég a Kindlle felhasználóknak kedvez ezzel a lehetőséggel. Az Amazon Prime tagok ráadásul havonta egy könyvet ingyen kölcsönözhetnek majd.

Az új szolgáltatás - ami a keresztségben a Kindle Tulajdonosok Kölcsönkönyvtára nevet kapta - még a november 15-i Kindle Fire piacra dobása előtt elérhető lesz majd. Az új Kindle terméket egyébként 199 dollárért vehetik majd meg a könyvmolyok.

Az Amazon elmondta, hogy a Kindle Fire mellett minden olyan eszközön elérhető lesz majd a szolgáltatás, amely Kindle E Ink technológiával működik.

„A felhasználók egyszerre egy könyvet kölcsönözhetnek majd" - nyilatkozta az Amazon szerdán. Ha új könyvet akarnak kölcsönözni, a korábban kivett könyvek lekerülnek a Kindle-ről. Azok a széljegyzetek, megjegyzések, könyvjelzők és kiemelések, amelyeket a kölcsönző a könyv olvasásakor használt, újrakölcsönzés vagy megvásárlás esetén éppen úgy lesznek majd, ahogyan legutóbb hagyta őket.

A cikk többi része a Computerworld.hu-n olvasható.

MNO vezető hírek

Egyes önkormányzatok 15 éve késnek a türelmi zóna kijelölésével. Tovább

Törékeny tűzszünet

ENSZ-katonák mennek Ukrajnába?

Francois Hollande francia köztársasági elnök a NATO-főtitkárral egyeztetett. Tovább

A miniszterelnököt Simicska Lajosról, a Putyin-koszorúzásról és a gazdaság helyzetéről kérdezték a parlamentben. Tovább

1

Áldó mozdulattal int az autósok felé egy lávakő falról, előtte birkák legelésznek. Ha nem lenne valóságos, giccsesnek nevezhetnénk. Tovább