Féláron mehetnek a hűséges visszatérők a jubileumi Szigetre

2012. április 24., kedd 13:58, frissítve: kedd 14:43

Május elejétől - a helyszíni hetijegy árából - 50%-os kedvezményt kínál a Sziget hűséges – legalább már három korábbi Szigeten részt vett - látogatóinak a jubileum alkalmából. A 20. Sziget további kedvezményeket is tartogat, valamint idén az OTP Bank és a MasterCard jóvoltából egy tágabb lehetőségeket biztosító, kényelmes és biztonságos fizetési élményt nyújtó eszközt is bevezet a korábban alkalmazott készpénzmentes fizetési megoldások mellett.

Azt szeretnénk, hogy a jubileumi fesztiválon minél többen együtt ünnepelhessünk. A mi ajándékunk e jeles alkalommal az, hogy jelentős kedvezményt kínálunk a hűséges látogatóinknak” – mondta Gerendai Károly, a Sziget alapító-főszervezője a Sziget sajtótájékoztatóján, ahol kiderült, hogy féláron vásárolhat bérletet az, aki valamilyen módon igazolja, hogy gyakori, legalább három különböző évben látogatója volt az elmúlt tizenkilenc alkalomból a Szigetnek.

 

A jelentős kedvezménnyel azok élhetnek, akik a Sziget emlékeket összegyűjtő blogoldalra, a www.mienkasziget.hu-ra olyan relikviák fotóit, a Szigeten készült képeket vagy emlékezetes történeteket töltenek fel, amik bizonyítják, hogy feltöltői gyakori visszatérők a rendezvényre. A regisztráció és a „bizonyítékok” beküldése, azok ellenőrzése és jóváhagyása után válik jogosulttá a látogató a kedvezményre, amihez mindössze egy saját névre szóló OTP Maestro PayPass Fesztiválkártyát kell igényelnie – május 2. és július 15. között - valamelyik OTP bankfiókban.

„A közös együttműködés alkalmából az OTP Bank kedvezményes díjú, egyedi fesztiváldesignnal ellátott kártyákkal kedveskedik a fesztiválozóknak. Természetesen azokról sem feledkezünk meg, akik eddig is hűséges ügyfeleink voltak, a kedvezményt ugyanis valamennyi az OTP Bank által kibocsátott, saját névre szóló Maestro vagy MasterCard PayPass kártyával igénybe lehet venni, persze amennyiben „hűséges” szigetlátogatóról van szó.” – mondta Kovács Antal, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese. A kártyabirtokos saját személyazonosságának igazolása, a visszaigazoláskor kapott kedvezményre jogosító, úgynevezett promóciós kód és a saját névre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bemutatásával kapja meg majd a karszalagot, ami nem átruházható, hiszen egyből a látogató kezére kerül.

Azoknak a visszatérő látogatóknak sem kell kétségbe esniük, akik már megvették a bérletet, hiszen ha beküldik a „bizonyítékokat”, bemutatják a kódot és a nevükre szóló OTP Maestro vagy MasterCard PayPass bankkártyát, a jegyár különbözetét visszakapják, tehát végül ők is csak 31.500 forintot fizetnek az ottalvós vagy 27.500 forintot a hazamenős bérletért.

A készpénzmentes fizetési eszköz nem újdonság a Szigeten, hiszen két éve kísérleti jelleggel, tavaly pedig már az összes fesztiválon kártyás fizetést vezettek be a szigetesek.

Forrás: ÚtiSúgó.hu