A Dunába fulladhatott a volt miniszter

WL, 2012. április 30., hétfő 16:03
Az első boncolási eredmények szerint vízbe fúlt Sukri Ganem volt líbiai olajipari miniszter, a rendőrség azonban továbbra sem zárja ki az idegenkezűséget – közölte hétfőn egy hatósági szóvivő.

Egyelőre nem tudni, pontosan hogyan és milyen körülmények között halt meg a Kadhafi-rezsim egykori magas rangú tagja, akinek a holttestét vasárnap reggel egy járókelő vette észre a bécsi Új-Dunában.

Az előzetes boncolási eredmények nem mutattak ki idegenkezűségre utaló nyomot – mondta Roman Hahslinger szóvivő az osztrák rádiónak. „Természetesen nem zárunk ki semmit sem, és a boncolással párhuzamosan tovább folyik a nyomozás" – tette hozzá.

Forrás: MTI
hirdetés
20:29
18:55
  •  2
18:30
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása