A középosztály a tét + Képek

BL, 2012. május 5., szombat 23:15, frissítve: hétfő 11:48
Valószínű republikánus kihívója elleni éles támadással nyitotta meg választási hadjáratát az amerikai elnök, és a középosztály érdekeinek megvédésére szólítva fel híveit.

Az Ohio állambeli Columbusban, több ezer támogatója előtt mondott szombati beszédében Barack Obama kijelentette: a republikánusok által valószínűleg szorítóba küldött Mitt Romney semmit sem ért az átlagemberek gondjaiból és elvárásaiból. Olyan ember, aki lejárt szavatosságú receptekben keres megoldást a problémákra. „Az idei választáson mindent vagy semmit a tét a középosztály szempontjából” – hangoztatta Obama híveinek lelkes ujjongása közepette.

Fotó: Reuters


Az elnök szándékosan választotta kampánynyitó gyűlése helyszínéül Columbust. Ohio ugyanis az úgynevezett billegő államok közé tartozik, ahol a két legutóbbi elnökválasztáson is hajszálon múlott a jelöltek győzelme. 2008-ban 51 százalékkal nyert Obama, négy évvel korábban George W. Bush győzött Ohióban, s ennek köszönhetően az elnöki posztot is elnyerte.

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása