A repülőtéren fogták el az újságírót

NT, 2012. április 16., hétfő 17:29
Hétfőn Rómában letartóztatták Valter Lavitolát, akit azzal gyanúsítanak, hogy részt vett a volt olasz kormányfő, Silvio Berlusconi megzsarolásában – jelentette az olasz média.

Lavitolát, a L'Avanti napilap főszerkesztőjét a római repülőtéren fogták el, miután több hónapi külföldi bujkálás után Buenos Airesből tért vissza hazájába.

A 45 éves férfit azzal vádolják, hogy társával, Gianpaolo Tarantini vállalkozóval együtt zsarolták Berlusconit. A nyomozók szerint Tarantini félmillió eurót kapott a miniszterelnöktől cserébe a hamis vallomásért azokról a callgirlökről, akiket kiközvetített római rezidenciájára.

A nyomozók megállapították, hogy a pénz egy része Lavitolánál kötött ki, aki felbujtotta Tarantinit, hogy gyakoroljon nyomást Berlusconira.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása