Ámokfutó gyilkolt a kávéháznál

BL, 2012. május 31., csütörtök 09:18
Lelőtt öt embert egy férfi szerdán az egyesült államokbeli Seattle-ben, majd miután a rendőrség hajtóvadászatot rendezett utána a városban és majdnem utolérte, meglőtte magát, és később a kórházban belehalt sérülésébe – közölték hivatalosan, hozzátéve: csupán valószínűsítik, hogy ugyanaz a fegyveres ölte meg az öt embert.

A feltételezett tettes először négy embert lőtt le egy kávéháznál a Washingtoni Egyetem mellett. A riasztott rendőrök üldözőbe vették, és eközben értesültek arról, hogy egy férfi a belvárosban lelőtt egy nőt, hogy elhajthasson a gépkocsijával.

A feltételezett elkövető
A feltételezett elkövető
Fotó: Reuters


A The Seattle Times című lap meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva közölte a gyanúsított nevét és korát. Hivatalosan azonban nem erősítették meg ezeket az adatokat. Egy azonos vezetéknevű férfi közölte a lappal, hogy bátyjaként azonosította a gyanúsítottat a róla nyilvánosságra hozott fénykép alapján, és hozzátette, hogy testvére elmebeteg volt. „Nem lep meg, hogy ez történt. Várható volt. Semmi jó nem származhatott abból a sok dühből, amely benne volt” – mondta az állítólagos öcs.

Fotó: Reuters

 

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
1 órája
3 órája
  •  1
12:22
  •  7
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása