Bennégtek a karaokebárban + Képek

BL, 2012. május 6., 10:20, frissítve: 13:25
Leégett egy karaokebár a dél-koreai Puszan kikötővárosban vasárnapra virradóra, a tűzvész kilenc ember életét követelte, 25 ember megsérült – közölte a helyi rendőrség.

A halálos áldozatok között van három Srí Lanka-i vendégmunkás is. A 25 sérült közül egynek súlyos az állapota. A puszani rendőrség tájékoztatása szerint a 28 karaoketerem egyikében terjedt el a tűz, a hatszintes épület második emeletén, s az áldozatok halálát a lángok következtében keletkezett toxikus gázok okozták.

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása