Bútorokban akarták csempészni a kokaint

WL, 2012. április 7., szombat 11:15, frissítve: szombat 13:51
Huszonöt feltételezett kábítószer-kereskedőt őrizetbe vett, és 280 kilogramm kokaint lefoglalt az argentin rendőrség Buenos Airesben – közölte pénteken az argentin kormány közbiztonsági minisztere.

Nilda Garré elmondta, összesen 78 házkutatást hajtottak végre az argentin fővárosban és környékén.

A 25 elfogott gyanúsítottból 11 kolumbiai, kettő spanyol állampolgár, a többiek argentinok.

A Kolumbiában előállított, nagyjából 14 millió euró értékű kábítószert bútorokba rejtve akarták az Egyesült Államokba és Spanyolországba csempészni. A kokainnak különleges alumínium- és ólomrekeszeket alakítottak ki a bútorokban. A kábítószert egy raktárban találták meg Buenos Aires egyik külvárosában, Lanúsban.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása