Ebben a kérdésben nincs helye csigatempónak

LR, 2011. december 13., kedd 11:08, frissítve: kedd 11:08
Gyors folyamatra számít Herman Van Rompuy, az európai uniós tagországok állam- és kormányfői tanácsának elnöke a múlt héten elhatározott új szerződés elkészítését illetően.

Az Európai Parlament plenáris ülése előtt, Strasbourgban kedden az uniós politikus megerősítette, hogy várakozásai szerint legkésőbb márciusra az új szöveget aláírják, és rá néhány hónappal ratifikálható lesz. Hozzátette: ebben számít az EP együttműködésére is. A képviselők előtt Van Rompuy és José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke is méltatta, hogy a múlt heti európai uniós csúcstalálkozón született megállapodást Nagy-Britannia kivételével valamennyi tagország támogatta.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása