Egy hete keresik a repülőgépet

NT, 2012. június 18., hétfő 14:10
Több mint ezren keresik azt az An–2 típusú repülőgépet, amely egy hete tűnt el nyolc utassal a fedélzetén az Urál hegységnél, Szverdlovszk megyében (területen).

A kutatásba mentési szakembereket, rendőröket, önkénteseket és légi járműveket is bevontak. Mihail Borogyin megyei rendőrparancsnok hétfőn már az OMON elit belügyi alakulattól is vezényelt ki egységeket a gép felkutatására.

A helyi rendőrség feltételezi, hogy a gép utasai kirándulásra indultak a tajgába. A hozzátartozók elmondása szerint ilyesmire készülhettek, mert fényképezőgépeket és videokamerákat vittek magukkal.

Mint a megyei rendőrség szóvivője elmondta, egy olyan kisgépet, mint az An–2-es különösen nehéz megtalálni a sűrű tajgában.

A cseljabinszki Avi Zov légitársasághoz tartozó An–2-es géppel engedély nélkül szálltak fel június 11-én este Szerovból. A hatóságok eljárást indítottak.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása