Egy levágott emberi fej akadt a pecás horgára

KK, 2012. május 14., hétfő 20:16
Hal helyett emberi fejet fogott ki egy tóból Lengyelországban egy férfi.

Az 54 éves Marcin Nowacki Drweca városának közelében pecázott. Nem kellett sokat várnia a „főfogásra”: tíz perccel azután, hogy bedobta horgát, már kapást jelzett úszója. A férfi érezte, hogy nem holmi apró hal akadt a horgára, ám öröme nem tartott sokáig: dermedten meredt az emberi fejre, amely annyira „rossz bőrben volt”, hogy ránézésre az áldozatnak sem a nemét, sem a korát nem lehet megmondani.

A horgász értesítette a rendőrséget, és most törvényszéki szakértők próbálják meghatározni, hogy „ki veszítette el a fejét”, és az mióta heverhet a tóban – adta hírül az Austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása