Eladók haltak meg az áruháztűzben

NT, 2012. május 9., szerda 10:09
Tizenhét eladónő vesztette életét egy Fülöp-szigeteki ruházati áruházban pusztító tűzben szerda hajnalban – közölték a helyi hatóságok. Az eladóknak az áruház épületében volt a szálláshelyük is, ez a magyarázata annak, hogy miért tartózkodtak ott ebben a napszakban.

A Mindanao sziget Butuan nevű városában lévő háromemeletes épületben húsz alkalmazott aludt a tűz keletkezésekor. A Fülöp-szigeteken nem ritka, hogy áruházak vezetősége engedélyezi egyes alkalmazottaknak az épületben való elszállásolását, főleg azokét, akiknek a lakhelye messze van.

Az eladók a sűrű füst miatt nem találták meg a vészkijáratot. A tűzvész három túlélője a második emeletről, egy ablakon kiugorva menekült meg.

A tűzoltók öt órán át küzdöttek a lángokkal. A tűz a földszinten keletkezett egyelőre ismeretlen okból.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása