Elhunyt ifjabb Robert F. Kennedy második felesége

PR, 2012. május 17., csütörtök 06:00, frissítve: csütörtök 09:59
Holtan találták szerdán otthonában ifjabb Robert F. Kennedy második feleségét – közölte ügyvédje. Mary Kennedy kábítószer- és alkoholfüggőségben szenvedett.

Az ügyvéd, Kerry Lawrence egyelőre nem tudta megmondani az asszony halálának okát. A rendőrség megerősítette, hogy holtan találtak valakit az ifjabb Robert F. Kennedy bedfordi házában, New Yorktól északra, de nem közölte az illető nevét.

Az ifjabb Robert F. Kennedy kiemelkedő ügyvéd környezetvédelmi ügyekben. A néhai Robert F. Kennedy szenátor fia, és John F. Kennedy elnök unokaöccse, mindkettőjüket a 60-as években meggyilkolták. Mary Kennedyvel való házasságából négy gyerek született.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása