Elpusztult az ország karácsonyfája

PR, 2012. május 6., 19:49, frissítve: hétfő 09:15
Ismét elpusztult a nemzet karácsonyfája, amely hagyományosan a washingtoni  Fehér Ház tőszomszédságában áll – közölte a hétvégén az amerikai nemzeti parkokat felügyelő szolgálat.

A most elhalt fenyőt egy tavalyi viharban kettétört fa helyére ültették. A coloradói kék luc az „átültetési sokk” áldozata lett. A fát a parkszolgálat emberei eltávolították a helyéről. A nemzet karácsonyfájánál december elején minden évben hatalmas, popkoncerttel egybekötött gyertyagyújtási rendezvényt tartanak, amelyen az elnöki család is megjelenik.

A Nemzeti Parkszolgálat szerint Amerika új nemzeti karácsonyfája szintén egy coloradói kék luc lesz, amelyet valószínűleg októberben ültetnek majd el.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása