Ez példátlan lépés volna

WA, 2012. április 2., hétfő 23:10
„Példátlan” lenne, ha a legfelsőbb bíróság felülbírálná a kongresszus által elfogadott egészségügyi reformot – jelentette ki hétfőn Barack Obama amerikai elnök.

Obama először szólalt meg a kérdésben azóta, hogy a legfelsőbb amerikai bírói testület a múlt héten megkezdte a 2010-ben elfogadott és a kormányzat szándékai szerint egészében 2014-ben életbe lépő egészségügyi reform alkotmányosságának vizsgálatát.

„Biztos vagyok benne, hogy a legfelsőbb bíróság nem tesz példátlan és rendkívüli lépést egy olyan törvény felülbírálásával, amelyet egy demokratikusan megválasztott kongresszus erős többséggel fogadott el” – jelentette ki az elnök.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása