Fegyverekkel volt megrakva a hajó

WL, 2012. április 27., péntek 22:21
A libanoni hadsereg az ország területi vizein Szíriának szánt fegyverekkel megrakott hajót fogott el – jelentették az ország tv-állomásai.

A Batrún és Tripoli között – vagyis az északi partoknál – leállított hajó a televíziók szerint az egyiptomi Alexandriából csempészett volna nagy mennyiségű fegyvert és lőszert Szíriába.

Átvizsgálás után a libanoni alakulatok elkobozták a fegyvereket, és a hajót bekísérték egy közelebbről meg nem nevezett észak-libanoni település kikötőjébe. A legénységet előállították.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása