Gyanúsított lett a spanyol király veje

BL, 2011. december 29., csütörtök 14:07, frissítve: csütörtök 14:07
Korrupciós ügy gyanúsítottja lett csütörtökön Inaki Urdangarin, János Károly spanyol uralkodó veje.

A spanyol lapok már hetek óta cikkeznek a sikkasztási esetről, amellyel Krisztina hercegnő férjét kapcsolatba hozták, de hivatalosan csak csütörtökön jelentette be Jose Castro mallorcai bíró, hogy az uralkodó veje gyanúsítottja az ügynek. Azt feltételezik róla, hogy 2004 és 2006 között közbeszerzési megállapodások megcsapolásával juttatta pénzhez az általa vezetett nonprofit szervezetet.

Inaki Urdangarinnak február 6-án kell megjelennie tanúskodásra a Baleár-szigeteki legfelsőbb bíróságon, Palma de Mallorcában.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 1 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása