Gyerekeket bombáztak le véletlenül

WL, 2012. május 7., hétfő 19:25
Öt gyerekkel és egy nővel végzett a nemzetközi haderő (ISAF) légicsapása a dél-afganisztáni Hilmend tartományban – közölték a helyi hatóságok hétfőn.

A felkelők pénteken megtámadták a külföldi és az afgán biztonsági erőket Szangin körzetben, az ISAF válaszcsapásában pedig véletlenül egy lakóépületet is eltalált. Egy család hat tagja, egy asszony, három lány- és két fiúgyermek vesztette életét a tragédiában.

Hétfőn a nemzetközi haderő három katonája halt meg Afganisztán keleti részén egy pokolgépes merényletben. Egy, az áldozatokat számon tartó, független honlap, az Icasualties.org szerint idén eddig mintegy 150 külföldi katona halt meg Afganisztánban, többségük amerikai volt.

Forrás: MTI
hirdetés
20:29
18:55
  •  2
18:30
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása