Halálos áldozatai is vannak a pártok összecsapásának + Képek

TK, 2012. május 21., hétfő 08:17, frissítve: hétfő 10:48
Bejrútban a szíriai rezsimet támogató és a közel-keleti arab országban zajló népfelkeléssel rokonszenvező pártok tagjai csaptak össze. A vasárnap éjszakai összetűzésnek legkevesebb két halottja és 18 sebesültje van – jelentette a libanoni nemzeti hírügynökség.

Az összecsapás az után robbant ki, hogy libanoni katonák vasárnap lelőttek egy, a szíriai ellenzéket támogató helyi szunnita vallási vezetőt, aki kocsijával megállás nélkül akart áthajtani egy katonai ellenőrző ponton.

Fotó: Reuters


Az eset ismét felkorbácsolta az indulatokat Libanonban, ahol napok óta amúgy is rendkívül feszült a helyzet az egymással szemben álló felekezetek közötti összetűzések miatt.

Fotó: Reuters

 

Fotó: Reuters

 

Fotó: Reuters

 

Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása