Henry szobrot kapott

FFT, 2011. december 10., szombat 13:07, frissítve: kedd 09:08
Az Arsenal 125. évfordulója alkalmából Tony Adams, Herbert Chapman és Thierry Henry kapott szobrot az Emirates előtt. A francia gólrekorder nem bírt könnyeivel.

Van még klubhűség a világon: Thierry Henry újra bizonyította, hogy még mindig nagyon sokat jelent neki az Arsenal. A francia klasszis saját szobra avatóján érzékenyült el, miközben beszédét mondta, ahogy az az alábbi videón is látható:

Az utóbbi napokban rengeteget vitáztak Angliában arról, hogy melyik Arsenal-legenda érdemelne leginkább szobrot, legtöbbször talán Ian Wright, Dennis Bergkamp és David Rocastle nevét emlegették.

 

Mi is megkérdeztük olvasóinkat, hogy melyik Arsenal-ikonnak járna szobor. Ezt a szavazást is Henry nyerte, a második helyet holtversenyben Dennis Bergkamp és Tony Adams szerezte meg, őket Arséne Wenger és Ian Wright követi olvasóink véleménye alapján.

 

Így talán csak nagyon kevesen vitatnák, hogy Thierry Henry megérdemelten kapott szobrot, amely így néz ki teljes valójában:

 

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása