Ítéletidő: egy óra alatt háromheti eső zúdult le

WA, 2012. május 22., kedd 12:50
Valóságos özönvíz zúdult keddre virradó éjjel a kelet-franciaországi Nancy városára.

Egy óra alatt mintegy háromheti eső öntötte el a várost, és az utcákon több helyütt két méter magas víz hömpölygött. Az özönvíz autókat sodort magával, olykor több száz méteres távolságra. A hatóságok szerint az ítéletidő következtében súlyos anyagi károk keletkeztek, személyi sérülés azonban nem történt.

André Rossinot, Nancy polgármestere közölte: kéri az államtól, hogy nyilvánítsa a várost katasztrófa sújtotta területnek.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása