Kényszerleszállás egy mobiltelefon miatt

PR, 2012. április 17., kedd 00:44, frissítve: kedd 08:47
Töltésen hagyott mobiltelefon miatt kényszerleszállást hajtott végre hétfőn egy repülőgép Dublinban – közölték az ír légiforgalmi hatóságok.

Az incidens a Delta amerikai légitársaság Törökország és New York között közlekedő járatával történt. Egy utas a mosdóban a borotválkozáshoz használt aljzathoz csatlakoztatta lemerült mobiltelefonját és ottfelejtette, egy másik utas pedig pokolgépnek hitte azt, és riasztotta a legénységet.

A pilóta az írországi légiforgalmi hatóságoktól engedélyt kért a kényszerleszállásra. A dublini repülőtéren derült fény arra, hogy tévedés történt. A Boeing 767-300 típusú gép fedélzetón 208 utas és 11 tagú legénység tartózkodott. Az incidens miatt senkit sem vontak felelősségre.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása