Kiadták az egykori védelmi minisztert

MD, 2012. július 11., szerda 23:23, frissítve: csütörtök 09:02
Kiadta a cseh képviselőház szerdán a rendőrségnek Vlasta Parkanovát, a testület alelnökét, akit egy korábbi tisztségével való visszaéléssel és az állami vagyon hűtlen kezelésével gyanúsítanak.

Parkanová még védelmi miniszterként néhány éve állítólag a törvényi szabályozás megkerülésével szerzett be teherszállító repülőgépeket a hadseregnek, s ezzel az államnak 658 millió koronás kárt okozott.

A döntés után Parkanová lemondott a képviselőház alelnöki tisztségéről, de leszögezte, hogy a közéletből nem kíván távozni. Azt állította, hogy az ellene felhozott vádak alaptalanok.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása