Kitiltották a spanyol királyt

BL, 2012. május 5., szombat 22:27, frissítve: hétfő 12:17
Újabb csapás érte a spanyol királyt: egy katalóniai kisváros nemkívánatos személynek nyilvánította I. János Károlyt.

A 17 ezer lakosú Berga önkormányzata a PUC párt kezdeményezése nyomán szavazott és fogadta el a szokatlan indítványt, amelyről szombaton adott hírt a kisváros honlapja.

A 74 éves uralkodó a múlt hónapban éles bírálatok kereszttüzébe került azután, hogy költséges – sajtóhírek szerint 45 ezer euróba kerülő – elefántvadászaton vett részt a dél-afrikai Botswanában. Balszerencséjére a szafarin elesett, és eltörte a csípőcsontját.

Spanyolországot három éve példátlan gazdasági válság sújtja, a munkanélküliség csaknem 25 százalékos.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása