Kiürítettek egy társasházat

TK, 2012. január 27., péntek 13:16, frissítve: péntek 13:16
Gázszivárgás gyanúja miatt kiürítettek egy társasházat Szolnokon – mondta el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-nek pénteken.

Tótáné Nagy Éva közölte: az ismeretlen eredetű, szúrós szagú gáz szivárgását a lakók észlelték a Puskás Tivadar utcai épület lépcsőházában. A tűzoltók mellett a katasztrófavédelem veszélyhelyzeti felderítő csoportja is megérkezett a helyszínre. A gázszolgáltatót is értesítették az esetről. A házban tartózkodó 15 embernek átmenetileg el kellett hagynia az otthonát – közölte a szóvivő.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása