Lelökdöste az utast a pilótanő

BL, 2012. május 23., szerda 12:54
Lelökdöste egyik utasát a repülőről Brazíliában egy pilótanő, mert a férfi gúnyos megjegyzéseket tett a női pilóták képességeire.

Az utas letessékelése nem a levegőben, hanem még felszállás előtt történt. A férfi azután – és azért – kezdett hangoskodni, mert megtudta: női pilóta fogja vezetni a gépet. A járat emiatt egyórás késéssel indult el. A pilótanő a Trip légitársaság alkalmazottja. A cég nem helyteleníti az utas leszállítását, és közölte, hogy nem tűri el 1400 női alkalmazottjának semmilyen becsmérlését.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása