Lövöldözés a miniszterelnökség épülete előtt

TT, 2012. május 8., kedd 17:32
Líbiában elégedetlen volt felkelők megtámadták kedden a kormány székhelyét és legalább két őrt megöltek – közölték belügyi források.

Az őrök közül 2-4 meghalt és több megsebesült – mondta el a név nélkül nyilatkozó illetékes, aki szerint a támadók elmaradt jutalmuk kifizetését akarják kikényszeríteni.

Az épületet nagy számú fegyveres vette körül, és tüzet nyitott rá, egyebek között légvédelmi ágyúkkal. Egy csoport be is jutott, és bent is lövöldözött – közölte.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása