Magyarokat mentettek Ausztriában

NT, 2012. április 29., 11:12, frissítve: 11:46
Veszélybe került egy magyar turistacsoport szombat este az osztrák Rax hegységben, Neunkirchen körzetében, de sikerrel kimentették őket – közölte az alsó-ausztriai biztonsági igazgatóság.

A tájékoztatás szerint hat ember – akiknek volt túrafelszerelésük, de köteleik és mászóvasaik nem voltak – elakadt a hóval borított alpesi vidéken, és értesítette a hegyi mentőket. Egy rendőrségi helikopter találta meg őket, de az erős szél miatt a kötéllel való légi mentés nem volt lehetséges. Végül a hegyi mentők mindegyiküket sértetlenül kimenekítették és levitték a völgybe.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása