Merénylet: a belügyminiszter parancsot adott a megsemmisítésre

PR, 2012. május 4., péntek 17:36
Rasid Nurgalijev orosz belügyminiszter utasítást adott a mahacskalai merénylet mögött állók megsemmisítésére – jelentette pénteken az Ötös csatorna nevű orosz televízió.

„Tudom, hogy az utóbbi hónapokban komoly erőfeszítések történtek a különböző (fegyveres) bandák semlegesítésére. Meg kell azonban értenünk, hogy ezek nem emberek, nem képesek visszatérni a békés élethez. (…) Az ilyen bűncselekmények hatalmas méreteket öltenek, és arra irányulnak, hogy pánikot, káoszt keltsenek” – jelentette ki az orosz belügyminiszter.

Csütörtökön késő este az Oroszországhoz tartozó, észak-kaukázusi Dagesztán fővárosában két nagy erejű robbanás történt egy rendőri ellenőrző posztnál. A terrorcselekménynek egyes jelentések szerint 13 halálos áldozata van, a sebesültek száma a százat is meghaladja.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása