Nagyobb hatalommal kell felruházni az Európai Bizottságot + Képek

NT, 2012. május 31., csütörtök 17:41
Angela Merkel szerint nagyobb hatalmat kell adni az Európai Bizottságnak.

A német kancellár úgy véli, tovább kell fejleszteni az Európai Uniót, az integráció elmélyítéséről szóló vitában pedig nem lehetnek tabuk.

Fotó: Reuters


Merkel csütörtökön a Balti-tengeri Államok Tanácsa (CBSS) Stralsundban tartott kormányfői értekezletét követően hangsúlyozta: mindig is amellett kardoskodott, hogy „több Európára van szükség”, ami azt is jelenti, hogy szélesebb jogkörrel kell felruházni az Európai Bizottságot, az unió döntés-előkészítő és végrehajtó szervét.

Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások - 3 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása