Négy robbanás volt – tizenöten megsebesültek

PR, 2012. április 27., péntek 12:41, frissítve: péntek 12:43
A legfrissebb hírek szerint négy robbanás volt pénteken az ukrajnai Dnyipropetrovszkban, s mint az Interfax hírügynökség internetes kiadása jelentette, tizenöt ember megsebesült.

Először egy szemetestartályba rejtett pokolgép robbant fel a városközpont egyik villamosmegállójában. A detonáció öt embert megsebesített, közülük hármat súlyosan. Negyven perccel később a városi pályaudvar előtti téren történt robbanás, itt heten sebesültek meg. A harmadik detonációban három ember sebesült meg, míg a negyedik robbantásnak – amely az első detonáció helyszínének közelében történt – nem voltak áldozatai.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása