Nem a drog miatt "zúzta le" a kocsikat a miniszter

NT

2012. június 11., hétfő 17:43

Több autóbalesetet okozott egymás után John Bryson amerikai kereskedelmi miniszter, s a hatóságok vizsgálják a közúti ütközések körülményeit – írta internetes oldalán hétfőn a Los Angeles Times című lap a Los Angeles megyei seriffhivatal és a San Gabriel-i rendőrség közleménye alapján.

Bryson a Los Angeles környéki San Gabriel egyik főútján hajtott Lexus márkájú autójával helyi idő szerint szombat délután, amikor hátulról beleütközött egy vasúti kereszteződésnél várakozó Buickba. Kiszállt, röviden beszélt a másik gépkocsi három utasával, azután visszaült, és gyorsan elhajtott a helyszínről, miközben újra nekiütközött a Buicknak.

A három férfi utánaeredt és hívta a rendőrséget. Bryson folytatta útját, és Rosemeadbe érve nekiütközött egy másik autónak is. A hatóságok eszméletlenül találtak rá a Lexus volánjánál, és a Los Angeles megyei tűzoltók látták el a helyszínen. A vizsgálat szerint drog vagy alkohol valószínűleg nem játszott szerepet a balesetsorozatban.

A minisztert kórházba vitték, állapotáról egyelőre nincs hír. Cserbenhagyásos baleset gyanújával indul eljárás ellene – írta a Los Angeles Times.

Forrás: MTI