Nem hagyják magukat a banki alkalmazottak

PR, 2012. április 29., 22:24
Újabb figyelmeztető sztrájkot tartanak több németországi városban a banki alkalmazottak hétfőn, tiltakozásul amiatt, hogy még mindig nem kaptak elfogadható fizetésemelési ajánlatot munkáltatóiktól.

A munkáltatók és a szolgáltatásban dolgozókat tömörítő Verdi szakszervezet képviselői között március végén eredménytelenül zárult a bértárgyalások második fordulója, a következő egyeztetés május 3-án, csütörtökön lesz. A mintegy 220 ezer banki alkalmazottnak még mindig nincs érvényes kollektív szerződése, a figyelmeztető sztrájkkal nyomást akarnak gyakorolni a munkaadókra, hogy tegyenek le tárgyalóképes javaslatot az asztalra.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása