Nem tudják megfizetni Ivanisevicset

BL, 2011. december 17., szombat 14:16, frissítve: szombat 14:16
Nem lesz a horvát Davis Kupa-csapat szakmai vezetője a 2004-ben visszavonult Goran Ivanisevics, mert a teniszszövetség (HTS) nem tud annyit fizetni neki, amennyit kért.

A 2001-es wimbledoni torna bajnoka – aki mindezidáig egyedüliként tudott győzni szabadkártyásként az angol nyílt bajnokságon – évi százezer euróért vállalta volna a közreműködést a férfi válogatott mellett, ezt azonban a döntéshozók sokallották. „Maximális tisztelet jár neki hírneve, tekintélye és professzionalizmusa miatt, de a szövetség nincs abban a helyzetben, hogy elfogadja az ajánlatát” – tudatta a HTS közleményben.

Ivanisevicsnek azt a javaslatát ugyanakkor örömmel vette a szövetség, hogy a Világcsoport februári első fordulójára, a japánok ellen ő készíti fel, mégpedig „önkéntes alapon” a csapatot. A DK-kapitányi poszt november óta üres Horvátországban, új szakvezető várhatóan áprilisban lesz.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása