„Nincs olyan határ, amit ne lehetne átlépni” + Hang

TK, 2012. január 30., hétfő 11:00, frissítve: hétfő 11:00
„A magyar politikában nincs olyan határ, amit ne lehetne átlépni” – mondta a Political Capital vezető elemzője a Jobbik hétvégi kongresszusán elhangzottakról a Lánchíd Rádióban.

Az ellenzéki erők hétvégi párteseményeit elemezve Juhász Attila hozzátette: az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) a még ellenzéki Fidesz kommunikációs stratégiáját próbálja lemásolni. Azonban ez nem lesz elég, mert akkor általános volt a társadalmi elégedetlenség, ráadásul az MSZP és a DK nem hiteles a választók szemében.

„Nincs olyan határ, amit ne lehetne átlépni”  – Reggeli Hírjárat

Forrás: Lánchíd Rádió
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása