Nyolcadik napja éhezik Timosenko

WA, 2012. április 27., péntek 12:06
A börtönében éhségsztrájkot folytató volt miniszterelnök, Julija Timosenko pártjának képviselői pénteken már negyedik napja tartották megszállva az ukrán parlament üléstermét – jelentette az Unian ukrán hírügynökség internetes kiadása.

A tiltakozók „Julija Timosenko 8. napja éhezik” feliratú plakátot függesztettek ki péntek reggel a törvényhozásban.

A képviselők kedden azután kezdték meg a törvényhozás munkájának akadályozását, hogy nyilvánosságra került Timosenko ügyvédjének kijelentése, miszerint a volt kormányfőt a kíséret bántalmazta, amikor akarata ellenére a börtönből a harkivi vasutaskórházba szállították.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása