Oroszország kész segíteni

WA, 2012. május 26., szombat 17:30
Oroszország kész 800 millió dolláros hitelt nyújtani Szerbiának infrastrukturális fejlesztésekre – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz államfő, amikor Tomislav Nikolić megválasztott szerb elnökkel találkozott Moszkvában.

A szerb politikus az Egységes Oroszország párt kongresszusára érkezett Moszkvába. Ez az első külföldi útja azóta, hogy múlt vasárnap megnyerte a szerb elnökválasztás második fordulóját Boris Tadić volt államfővel szemben.

A Nikolić vezette Szerb Haladó Pártnak együttműködési megállapodása van az orosz kormányzó párttal.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása