Súlyos buszbaleset: már nem jutottak el Disneylandbe

NT, 2012. április 29., 08:38, frissítve: 12:45
Súlyos buszbaleset történt vasárnap reggel Tokió közelében. A rendőrség szerint hét ember – hat nő és egy férfi – meghalt, illetve 39-en megsérültek. A sérültek közül 13-nak súlyos az állapota.

A busz a tokiói Disneylandbe szállított utasokat, és a fővárostól északra fekvő Gunma települése közelében a három méter magas út menti falba ütközött. A fal acéllemezei valósággal kettéhasították a járművet.

A rendőrség nem talált féknyomot a baleset helyszínén. A 43 éves buszvezető beismerte, hogy útközben elbóbiskolt.

Szombat este tízkor indult útnak az Isikava prefektúrában fekvő Kanazava településről, s egész éjszaka vezetett, mert váltótársa nem volt.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása