Szexuális viszonyt kezdett, majd zsarolt a bírónő

BL, 2012. június 15., péntek 01:44, frissítve: péntek 08:17
Szexuális zsarolás miatt őrizetbe vették a dél-romániai Craiova táblabíróságának egyik bírónőjét.

C. M. bírónőt szerda este vették őrizetbe Bukarestben. A bírónő egy családos kollégájával létesített szexuális kapcsolatot, és partnerét azzal zsarolta, hogy nyilvánosságra hozza viszonyuk bizonyítékait, ha nem fizet neki ötezer eurót.

A férfi feljelentést tett a zsaroló ellen, akire a pénz átadásakor csaptak le a rendőrök. A Legfelsőbb Igazságszolgáltatási Tanács még szerda este hozzájárult ahhoz, hogy őrizetbe vegyék, és – ha az ügy vizsgálatára kirendelt bíró úgy ítélkezik – 29 napra előzetes letartóztatásba helyezzék a bírónőt, akinek a kétes ügyeit évekkel ezelőtt is vizsgálta a testület. Akkor a helyi sajtó arról közölt fényképeket, hogy a bírónő egy jól ismert craiovai alvilági férfi kocsijából szállt ki, akinek peres ügyei voltak a táblabíróságnál. Az igazságszolgáltatási tanács akkor nem találta megalapozottaknak a vádakat.

A Mediafax hírügynökség bírósági forrásokra hivatkozva közölte: a bírónőt azzal gyanúsítják, hogy több vagyonos családos üzletemberrel is szexuális kapcsolatot létesített, hogy aztán megzsarolja őket a bizonyítékok nyilvánosságra hozásával.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés