Tíz tengerészt mentettek ki az égő hajóból

PR, 2012. augusztus 9., csütörtök 20:04
Az amerikai haditengerészet kimentett tíz, magát iráninak mondó tengerészt egy égő hajóból az Ománi-öbölben.

A James E. Williams amerikai hadihajó szerdán vette fedélzetére egy fából épült, iráni zászló alatt haladó bárka személyzetét. Ez volt a hetedik eset az elmúlt mintegy két évben, hogy amerikaiak iráni tengerészek segítségére siettek.

Greg Raelson főhadnagy, az amerikai haditengerészet Bahreinbe telepített V. flottájának szóvivője elmondta, hogy az irániakat orvosi vizsgálat alá vetették. Most arra várnak, hogy az Enterprise repülőgép-hordozóra szállítsák őket, ahol hazatérésüket szervezik.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása