Több mint 700 ezer fizetési meghagyás történt + Hang

TK, 2012. január 6., péntek 14:15, frissítve: péntek 14:15
Egyre több a végrehajtások száma, mert tavaly nyár óta több mint 700 ezer fizetési meghagyás történt. Az eljárásokat továbbra is nagyrészt közüzemi szolgáltatók, telekommunikációs vállalatok és parkolási társaságok indítják – mondta el Szántó Attila, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara ügyfélszolgálatának vezetője.

Több mint 700 ezer fizetési meghagyás történt

A kamara vezetője hozzátette: az átlagos tartozás 15-30 ezer forint, de jellemzően elenyésző összegekre is kérik, akár már kétezer forintra is büntetnek.

Forrás: Lánchíd Rádió
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása