Több mint százan sérültek meg a lufi miatt + Videó

WA, 2012. május 4., péntek 23:41, frissítve: szombat 12:19
Több mint száz ember megsebesült pénteken az örmény fővárosban egy pártrendezvényen, mert az egyik résztvevő égő cigarettát tartott egy léggömbhöz, s ez robbanássorozatot idézett elő, felrobbant a jelenlévőknek kiosztott többi luftballon is.

A kormányzó Örményország Köztársasági Pártja Jereván központi terén tartott nagygyűlést, amelynek résztvevői léggömböket kaptak. Ezek egyikét robbantotta fel egy könnyelmű demonstráló, s a robbanássorozat nyomán több mint száz embert kellett kisebb égési sérülésekkel kórházba szállítani.

A politika veszélyes üzem

A baleset ellenére a köztársasági pártot vezető Szerzs Szargszján államfő elmondta beszédét.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása