Történelmi drogfogás Mexikóban

WL, 2012. február 9., csütörtök 19:18, frissítve: csütörtök 19:18
A mexikói katonaság „történelmi fogást" csinált: 15 tonna tiszta metamfetamint foglalt le egy birtokon, Jalisco államban – jelentette be csütörtökön az illetékes guadalajarai katonai körzet parancsnoka.

Szakértők szerint az egész világon is csak kétszer ennyi ilyen drogot koboztak el 2009-ben. Nagyjából 13 millió adagra lehetett volna felosztani, ami az amerikai piacon mintegy 4000 millió dollárt ér. A birtokon senki sem tartózkodott.

A katonaság második legnagyobb fogása „csak" 3,1 tonnás volt ebből a kábítószerből, még 2010-ben.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása