Túl sok volt a bizonyíték, ejtették a vádat

PR, 2012. augusztus 18., szombat 08:05, frissítve: szombat 11:01
Ejtették a vádat egy kiemelten körözött, drogügyben bűnös férfi ellen az Egyesült Államokban, mert túl hosszú a bizonyítékok sora: 400 ezer oldalt tesz ki.

A hatalmas iromány törlését a szövetségi ügyészség kérte egyszerűen azért, mert túl sok helyet foglal a kormány számítógépein. A körözött férfi egyébként panamai orvos, Armando Angulo, aki Floridában praktizált, bűne pedig az, hogy a neten árult receptköteles gyógyszereket, mígnem 2004-ben vizsgálat indult ellene, ő pedig Panamába szökött.

„Bonyolult és költséges tovább raktározni a bizonyítékok dokumentációját” – indokolta az Egyesült Államok kábítószer-ellenes ügynökségének írt törlési kérelmet Stephanie Rose észak-iowai ügyész.

Az AP hírügynökség megjegyzi, hogy a kábítószer elleni ügynökség azért szűkölködik információtárolási kapacitásban, mert jó ideje nem korszerűsítette szervereit, különben a 400 ezer oldal raktározása megoldható lenne 200 dollárból.

Forrás: MTI
hirdetés
2 órája
18:30
17:30
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása