Tűz gyilkolt a drogrehabilitációs központban + Képek

BL, 2012. május 5., szombat 22:00, frissítve: hétfő 12:22
Legalább tizennégy ember meghalt a perui főváros közelében egy drogrehabilitációs központban kitört tűzvészben szombaton – közölte a tűzoltóság.

A lángok a Limától 32 kilométerre keletre fekvő Chosica városában lévő intézmény földszintjén csaptak fel, aminek következtében a lakók nagy része az emeleten rekedt. A tűzoltást nehezítette, hogy a központ ajtajait bezárták, az ablakokat pedig rácsok fedték. A tűzoltók tizennégy holttestet találtak az épület romjai között.

Januárban egy másik perui drogrehabilitációs központban kitört tűzvészben 29 ember vesztette életét.

Fotó: Reuters
Fotó: Reuters
Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása