Lánchíd Rádió hírek

 • Pintér Róbert az okostelefonokról

  2014. augusztus 21., csütörtök 10:15

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Egy alkalommal, legalább 15 évvel korábban beszélgettem olyan honfitársunkkal, aki bámulatos kitartással megépített egy hajót, s nyugdíjas éveit azóta is a tengeren tölti, remélem, jó egészségben.

 • Szem előtt kell tartani a nemzeti érdekeket

  2014. augusztus 21., csütörtök 09:39

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: Az oroszországi szankciók többet ártanak Kelet-Európának, mint Moszkvának – mondta a Lánchíd Rádióban Lentner Csaba közgazdász.

 • Megérkezett Irakba a magyar segélyszállítmány

  1

  2014. augusztus 20., szerda 12:25

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: Augusztus 19-e a humanitárius világnap. Magyarország most Iraknak, az iraki keresztényeknek nyújt segítséget, a segélyszállítmány első része már meg is érkezett a helyszínre.

 • Az elődöknek és az utódoknak is szól a díj

  2014. augusztus 20., szerda 11:56

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: A magyar hagyományok és az anyanyelv ápolását tekinti fő feladatának a Szlovákiai Magyar Társadalmi és Közművelődési Szövetség.

 • Lehet alternatív értékesítési piacokat találni

  2014. augusztus 20., szerda 11:30

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Továbbra is jelentős az érdeklődés a magyar–ukrán üzleti kapcsolatok iránt – mondta a Lánchíd Rádióban a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdaságfejlesztési és innovációs osztályvezetője.

 • A dolgozókért versenyeznek a vállalkozások

  2014. augusztus 20., szerda 11:14

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Elsősorban autóipari és elektronikai gyártó cégek, valamint azok beszállítói érdeklődnek a komáromi Nokiától elbocsátottak iránt – mondta a Lánchíd Rádióban a gyár vasas szakszervezeti alapszervezetének vezetője.

 • A „várkapitány kenyere” lett a győztes

  2014. augusztus 20., szerda 10:43

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A Magyarország 2014-es tortájának választott Somlói revolúció, az ország idei cukormentes tortája, a Csokis kaland és a Honvédség Tihanyi fehércsokoládé-tortájának ünnepélyes felvágásával nyílt meg a Magyar Ízek Utcája a fővárosi Clark Ádám téren.

 • Áttörték a vasfüggönyt

  2014. augusztus 19., kedd 13:57

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Lelkileg és fizikailag is áttörte a vasfüggönyt a páneurópai piknik – mondta Kávássy János Előd történész a Lánchíd Rádióban.

 • Brüsszel nem kifogásolja az intézményrendszert

  2014. augusztus 19., kedd 13:23

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Csepreghy Nándor szerint erre utal az uniós utalások újbóli megindítása.

 • A fiatalokat is ösztönzik az új sikerfilmek

  2014. augusztus 19., kedd 13:09

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A mai magyar film épít a hagyományaira – mondta a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója a Lánchíd Rádióban.

Hirdetés