Lánchíd Rádió hírek

 • Grandiózus tervek a Tisza-völgyben

  2014. június 12., csütörtök 09:57

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Az árvízi tározókapacitást a Vásárhelyi-terv folytatásaként a Tisza-völgyben 600 millió köbméterről másfél milliárd köbméterre növelnék. Így a belvíz elleni védekezést egyben öntözési lehetőséggel kívánják összekapcsolni.

 • A rendszerváltás kiemelkedő pillanatai

  2014. június 11., szerda 12:25

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A Szabadságkoncerten együtt lehet majd örülni a 25 éve megcsillant szabadságnak – mondta a Terror Háza programigazgatója a Lánchíd Rádióban.

 • Nem ért egyet a reklámadóval az LMP

  2014. június 11., szerda 12:03

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Hazugságnak tartja az LMP társelnöke, hogy a Norvég Alap pénzei felett pártjához kötődő személyek rendelkeznének.

 • A reklámadót sürgősséggel tárgyalja a parlament

  1

  2014. június 11., szerda 11:46

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Nem ingatták meg az ellenérvek a kormánypártok reklámadó kivetése melletti elkötelezettségét – mondta a javaslatot beterjesztő L. Simon László a Lánchíd Rádióban.

 • Bizalmi szavazást kérnek Gyenes Levente ellen

  2014. június 11., szerda 11:27

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Gyenes Levente polgármester ügyei nagyon sokat ártanak Gyömrőnek – mondta a Fidesz helyi szervezetének elnöke a Lánchíd Rádiónak.

 • Újra támadások kereszttüzébe került Tisza István

  1

  2014. június 11., szerda 10:51

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Háborús uszító, az ország romba döntője, a demokrácia ellensége – a balliberális oldal már egy évszázada válogatott szidalmakkal illeti Tisza Istvánt, Magyarország egykori miniszterelnökét.

 • Növekedett a lakossági állampapírok részaránya

  2014. június 11., szerda 10:30

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) vezérigazgató-helyettese úgy véli, hogy a hitelminősítőknek szerepük van abban, kik és milyen hozammal vásárolnak magyar állampapírt.

 • Csökken a hitelminősítők szerepe

  2014. június 11., szerda 09:59

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Bár a Fitch pénteken megerősítette hazánk bóvli besorolását, előfordulhat, hogy még ebben az évben javít a magyar adósságkockázat megítélésén – véli az Equilor szenior elemzője.

 • Hogyan tovább Kelet-Ukrajnában?

  2014. június 10., kedd 12:39

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: Kun Miklós történész szerint egy hét alatt nem fog sikerülni a fegyverletétel Kelet-Ukrajnában.

 • Rendben halad a stadionfejlesztés

  2014. június 10., kedd 11:20

  A Lánchíd Rádió sporthírei: Előre eltervezett ütemben halad az ország több pontján a sportstadionok fejlesztése – mondta a Lánchíd Rádióban Vígh László.

Hirdetés