Lánchíd Rádió hírek

 • Megújult formában várja a közönséget a fesztivál

  2014. szeptember 05., péntek 10:55

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Megújult formában, 47 helyszínen csaknem 250 komoly- és könnyűzenei koncerttel, táncelőadással, kiállítással, irodalmi és egyéb programokkal várja a közönséget október 3-tól 19-ig a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál.

 • Mindenki előtt nyitva áll az életpálya

  2014. szeptember 05., péntek 10:10

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: A várakozásokat is felülmúlta idén az Agrya Vidék kaland programja – mondta a Lánchíd Rádióban a Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségének ügyvezető elnöke.

 • A NATO-csúcs egyik célja az egységes álláspont kialakítása

  2014. szeptember 05., péntek 09:31

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: A NATO politikai téren rendezné az ukrán–orosz konfliktust – mondta a Lánchíd Rádióban Csiki Tamás.

 • Az államtitkár a megyei irányítás megerősítését kérte

  2014. szeptember 05., péntek 09:17

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Nem cáfolta a közoktatási államtitkár, hogy a kormányhivatalokhoz kerülhetnek a tankerületek. Korábban a fővárosi kormányhivatal vezetője, György István vetette fel ennek lehetőségét.

 • Erőn felül teljesít a járóbeteg-ellátás

  2014. szeptember 04., csütörtök 13:06

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Továbbra is súlyos gondok nehezítik a járóbetegek kezelését, mert a régóta esedékes fejlesztések elmaradtak, vagy csak részben valósultak meg.

 • Orvostudomány vs. járványos gyermekbénulás

  2014. szeptember 04., csütörtök 12:45

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A második világháború utáni időszak egyik nagy felfedezése volt a járványos gyermekbénulás elleni vakcina kifejlesztése.

 • Házakat bontottak el a dzsumbujban

  2014. szeptember 04., csütörtök 11:49

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Az Illatos út és környékét csak dzsumbujként emlegették városszerte.

 • A munkaerő-piaci állapotok hatással vannak a gazdaságra

  2014. szeptember 04., csütörtök 11:13

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: A hazai munkaerőpiacon elképesztő állapotok uralkodnak. Van, aki egyenesen balkáninak tartja. Ezt egy hazai elemzőcég állapította meg, alapos elemzés után.

 • Tanulmányt készített az MNB

  2014. szeptember 04., csütörtök 10:45

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Ha egy országból nemcsak ezrek, hanem már tízezrek mennek külföldre a megélhetésük után, annak előbb-utóbb az ország gazdaságában is nyoma lesz.

 • Gyakorlati példákkal segítik a gazdákat

  2014. szeptember 04., csütörtök 10:11

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Szegeden gyülekeznek a gazdák, persze csak akkor, ha elég vonzónak tartják azt a rendezvényt, amely igen csalogató címet visel, hiszen így hangzik: Gazdag Gazda Roadshow.

Hirdetés