Lánchíd Rádió hírek

 • Orvostudomány vs. járványos gyermekbénulás

  2014. szeptember 04., csütörtök 12:45

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A második világháború utáni időszak egyik nagy felfedezése volt a járványos gyermekbénulás elleni vakcina kifejlesztése.

 • Házakat bontottak el a dzsumbujban

  2014. szeptember 04., csütörtök 11:49

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Az Illatos út és környékét csak dzsumbujként emlegették városszerte.

 • A munkaerő-piaci állapotok hatással vannak a gazdaságra

  2014. szeptember 04., csütörtök 11:13

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: A hazai munkaerőpiacon elképesztő állapotok uralkodnak. Van, aki egyenesen balkáninak tartja. Ezt egy hazai elemzőcég állapította meg, alapos elemzés után.

 • Tanulmányt készített az MNB

  2014. szeptember 04., csütörtök 10:45

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Ha egy országból nemcsak ezrek, hanem már tízezrek mennek külföldre a megélhetésük után, annak előbb-utóbb az ország gazdaságában is nyoma lesz.

 • Gyakorlati példákkal segítik a gazdákat

  2014. szeptember 04., csütörtök 10:11

  A Lánchíd Rádió gazdasági hírei: Szegeden gyülekeznek a gazdák, persze csak akkor, ha elég vonzónak tartják azt a rendezvényt, amely igen csalogató címet visel, hiszen így hangzik: Gazdag Gazda Roadshow.

 • Ezzel a választással nem csak Varsó nyer

  1

  2014. szeptember 03., szerda 11:56

  A Lánchíd Rádió külföldi hírei: Donald Tusk hívei és ellenzéke is örül annak, hogy a miniszterelnök az Európai Tanács elnöke lett.

 • Megkésett rendszerváltók a Duna–Tisza közén

  2014. szeptember 03., szerda 11:28

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Maradtak a régi reflexek a kalocsai baloldalon – mondta a település újrázó polgármesterjelöltje.

 • Jelentős fejlesztési források szabadultak fel

  2014. szeptember 03., szerda 10:50

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Debrecen Fidesz–KDNP-s polgármesterjelöltje, Papp László a Lánchíd Rádióban kifejtette: a helyhatósági terhek növekedése még 2003-ban kezdődött, amikor a szocialista kormány több pénzt ígért a közalkalmazottaknak. Ezt az ígéretét a Medgyessy-kormány ugyan beváltotta, de a pénzt az önkormányzatokkal fizettették ki. A feladatfinanszírozás átalakítása azóta levette a terhet a helyhatóságokról.

 • Elértük a teljes közbiztonságot?

  6

  2014. szeptember 03., szerda 10:22

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: Az elmúlt évek intézkedései nyomán Magyarországon helyreállt a közbiztonság – mondta Kontrát Károly.

 • Még nem teljes a diagnózis az egészségügyben

  2014. szeptember 03., szerda 09:55

  A Lánchíd Rádió belföldi hírei: A pénzhiány megszüntetése és az alapellátás megerősítése a legfontosabb feladat az egészségügyben – véli a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

Hirdetés